РЕШЕНИЯ

СКС

Мрежи и мрежови решения: структурното окабеляване е неизменна част от създаването на добре работеща и ефективна информационна инфраструктура във всички съвременни сгради, предприятия и организации. Сертифицирани или бюджетни - решенията се определят според типа на обекта.

Автоматизация на сгради

Всеки проект за автоматизация е индивидуален и се подготвя заедно с инвеститор, архитект и проектант. Всяко едно решение се тества и одобрява още на фаза „проектиране“ с оглед спокоен и плавен процес при въвеждане в експлоатация.

Домофонни системи

Предлагаме богата гама от аудио и видеодомофони, аналогови и цифрови системи за контрол на достъп. Възможно е създаването на индивидуални проекти и софтуер къстъмизация с цел постигането на точно определен набор от функции за по-големи и гъвкави обекти.

Охранителни системи

Предлагаме цялостно проектиране и изграждане на охранителни системи включващи:
- Алармени системи
- Видеонаблюдение и видео мониторинг
- Системи за пожароизвестяване и пожарогасене
- Системи за контрол на достъп и работно време
- Периметрова охрана
- BMS

Видеонаблюдение

Ние сме в топ 10 на БГ компаниите, проектиращи и доставящи съвременни решения, отговарящи на най-високите очаквания за сигурност, намиращи приложение във всички сфери на индустрията, бизнеса и администрацията.
- Coax/IP камери и хибридни решения, според бюджета и обекта
- IVS – анализ на поведение
- POS/Face решения
- AI решения със специфични
интелигентни алгоритми и алармени събития

Пожароизвестяване

Пожароизвестителните системи, които проектираме, инсталираме и поддържаме са конвенционални и адресируеми. Всички те пoддържат стандарт EN54. Предлагаме и системи за пожарогасене с вода, газ, прах и пяна. Решенията за пожарна защита и сигурност проектираме предварително. Могат да се интегрират хардуерно и/или софтуерно с останалите системи във всяка сграда, според заданието на клиента.

Мониторинг зали

Изграждането на мониторинг зали е наш приоритет. Нашите контрагенти и доставчици на индустриален хардуер и софтуер са с режим на работа 24/365. Имаме доказан опит в изграждането и поддръжката на следните типове мониторинг зали:
- Индустриални видео и охранителни мониторинг системи;
- Общински и областни центрове и зали за видеомониторинг и контрол на трафика;
- Зали за контрол, мениджмънт и автоматизация на процеси и производствени площадки;
- Видеостени и външни видео пана за рекламни и развлекателни цели с размери до 9 х 16 метра;

Контрол на достъп и работно време

В зависимост от нуждите на клиента, системата за контрол на достъп може да бъде изградена с картови, биометрични или комбинирани терминали. Предлагаме конкретни решения и за управление на физическия достъп за всяка сграда, като индивидуално предложената система винаги е с гъвкава архитектура, мониторинг и последваща интеграция при нужда. През 2019 г. изградихме първата в България система с едновременно валидиране на достъпа за разпознаване на 2 отделни лица с два терминала едновременно и на отделни места.

Паркинг решения

Решенията за паркинг са комплексни и гъвкави и спомагат за повишаване ефективността на наличните площи и парко места, както и за своевременна реакция за сигурността на помещенията.
- Осъществяват желания пропускателен режим;
- Картина на моментното състояние на паркингите;
- Намиране на паркирани превозни средства, чрез регистрационен номер;
- Сигнализиране на неправилно паркиране на автомобили.

Озвучаване

Системите за озвучаване, са задължителна част в търговските, административни и обществени сгради. Предлаганите от нас решения са на три нива, според големината и класа на обекта. Всички те пoддържат стандарт EN54.

LED и осветление

Всякакви решения и възможности според индивидуалните нужди на клиента.

Електро

- Изграждане на сградни електроинсталации по проект
- Изграждане на външно и вътрешно осветление
- Заземителни и мълниезащитни инсталации
- Ел. табла
- Aвтоматика

Телекомуникации

Системите за озвучаване, са задължителна част в търговските, административни и обществени сгради. Предлаганите от нас решения са на три нива, според големината и класа на обекта. Всички те пoддържат стандарт EN54.

AIoT

AIoT

Инелигентните системи и решения, които Internet Of Things все повече предлага разработваме заедно с нашите доставчици и клиенти в екип.