За нас

Иновативни и гъвкави решения за сигурност, безопасност и автоматизация​

При основаването през 2008 г., основната дейност на JD Vision беше насочено основно към софтуерните и интернет технологии, чрез предлагането на голям набор от възможности за реализация. 2D и 3D анимация, визуализация на 3D обекти (сгради, апартаменти, офиси и др.)

За да удовлетворим търсенето и постоянните запитвания на наши клиенти в сферата на сигурността и изграждането на слаботокови системи, ние развихме компанията и постепенно разширихме своята дейност и територия. С времето успяхме да привлечем и сертифициран екип от специалисти, който постоянно разширяваме. Само за последните 2 години екипа ни се удвои. При нас работят млади, мотивирани, възпитани и коректни специалисти, които обучаваме и развиваме непрекъснато.

Днес компанията ни предлага проектиране, доставка, монтаж, интеграция и поддръжка на пожароизвестителни и оповестителни системи, охранителни системи, контрол на достъп и работно време, видеонаблюдение, автоматизация, Digital Signage, POS, IoT, AI и др.

За директен контакт и улеснение на клиентите ни, разполагаме с офиси в София, Пловдив и Враца, а до края на 2021 г. ще отворим офиси в още 10 областни града в България.

Нашата цел е и наша мисия – да осигурим надеждни и ефективни решения за защита, контрол и автоматизация съобразени със специфичните нужди и финансови възможности на всеки наш клиент.

0
Години опит
0
Реализирани проекта
0 %
Коректност

Сертификати